Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Swedfund rekryterar kommunikationschef

Kai Sundström har rekryterats som Swedfunds nya kommunikationschef.

Kai har en gedigen bakgrund inom kommunikation där han arbetat inom vitt skilda branscher och sammanhang. Han har arbetat för statliga bolag, kommunal verksamhet, börsbolag, ideella sektorn, detaljhandel m.m.

Tidigare roller har bl.a. varit kommunikationschef för Rädda Barnen, informationschef Karolinska Institutet, marknadschef Observer och informationschef inom Posten Sverige AB.

Inom ramen för sina uppdrag har han arbetat med allt från PR och marknadsföring av tjänster och produkter till information, kunskapsspridning och opinionsbildning.

I mitten av maj lämnar Kai sin nuvarande roll som reklamchef hos Clas Ohlson för att etablera sig i sin nya roll som kommunikationschef.

Kai har en lång och intressant meritlista och resultaten genom åren de allra bästa vilket skapar stora förväntningar på ett framgångsrikt kommunikationsarbete för Swedfund.

”Det är ju oerhört lätt att sympatisera med Swedfunds uppdrag och vision och det ska bli intressant, kul och spännande att få vara med och bidra till nya viktiga framgångar. Att åter igen få arbeta med något som känns riktigt meningsfullt lockar mig verkligen” säger Kai Sundström.

Kai Sundström tillträder sin tjänst den 13 maj.


Ämnen

Kontakter

Axel Hallgren

Axel Hallgren

Presskontakt Press and Communications Manager +46 70 234 49 46